Jag har fortfarande inte köpt någon semla.
Eller inte i år iallafall, jag och Kristoffer var på Bojertz innan jul och då köpte jag en med saffransbulle. I love them .
I måndes morse, när jag lämnat Emilie på tåget, och promenerat hem från Aspudden var jag inne på Vi tre minuter innan sju, då fanns där tvåpack semla för 5:-
Antagligen inte färska.
Men man kan väl inte ens baka själv så billigt- höll jag på och säg.
Dessutom funderar jag varje morgon på vad skillnaden är mellan en "vanilj semla" och en "vanlig semla". Vaniljen är dyrare, men är det bullen? Grädden? Mandelmassan?
Kan det vara vaniljvisp istället för grädde? Eller kanske vaniljkräm istället för mandelmassa?
Det låter iallafall inte gott.
Länge leve saffranas-semlan! Och den vanliga så klart. :)
1 kommentar:
vad gör du imorgon? ska vi baka vegan-semlor och mysa? kanske ta en öl på landet? jag har jättemånga pocketböcker här till dig!
Skicka en kommentar