torsdag 23 april 2009

just maybe I´m crazy

Idag så plockade jag inte upp Horan i bondesamhället när jag kom hem från jobbet, som jag kanske borde ha gjort.. Istället så slog jag på Tvn. Det var någon som skar spetskål och ja, jag blev nyfiken.. Det visade sig vara ett matlagningsprogram från Danmark! Mat och grönt på Friland
Det var helt sjukt. Det var bra, det får jag säg.. De lagade mat över öppen eld på något som liknade en spis, de pratade samtidigt med någon som uppfunnit en "solspis" (tres tres cool), och de lagade mycket mycket olika sorters kål.. Så långt allt gott.
Men alltså. Deras spetskåls recept var typ så här: Stek spetskålen, häll över mycket vispgrädde, salta och droppa i honung.. Servera. Och de knaperstekte kycklingskinn.

-Crazyyy.

Söstrarna mina uppskattade middagen här himma väldigt.. Jag hade gjort klar potatis-sallad och stekt lax. Det vart väldigt gott. Jag är väldigt mätt.
Och det var härligt när de på Tvn medelade att "Om en timme blir det den perfekta " -och Klara sa, Hannahs är mycket godare!

1 kommentar:

Sofi sa...

Nu ska jag skriva b-uppsats vilket betyder egna arbetstider hela tiden på egna dagar och egna platser!! Jag vill träna med dig. PUSS